novice

MADAM LIMONINA V SOLNEM RAJU

Je že res, da Madam Limonina računa na svoje vdane citruse, ko pomisli na prehlad. Ampak zadnje čase se žal ne more izogniti številnim vestem o raznih respiratornih obolenjih. In jo zgrabi panika. Madam je pa človek preventive. Hitro stric google in kaj bi zdaj s tem. V trenutku pozabi vso čustveno dramo, s katero shaja skozi življenje in išče rešitev.
 
Kot bi šlo za zadnji vdih in zadnji izdih, obrača strani, vrti telefone in, kot bi bilo darilo z neba v zadnjem trenutku, naleti na posebno oazo sredi slovenske obale. Dih zastane, ko vstopi v ta prostor. Sol je že tako element, ki ji je pisan na dušo. Morje, ki ni moglo nazaj na nebo. In tukaj je morja, ki je ostalo, na pretek. Še več, ni samo za dihala in respiratorna obolenja, je za čiščenje globljih nivojev.
 
Meditacija v solni sobi spet odnese misli tja daleč in jo poveže v njen svet na oblaku. Tokrat na oblaku med morjem in soncem, kjer so njene misli kristalno bele kot slovenska sol. Na tem oblaku, v njeni miselni oazi se poveže z njim, ki jo čaka prav tam. 🍋🍊🍈 Rezidenca Ortus Ankaran