novice

MADAM LIMONINA IN JESENSKO ŠELESTENJE

Vse bolj dobiva jesenska pokrajina zlat odtenek, svežina zelenega listja se preliva v rumeno, oranžno, na plano že skačejo prvi kostanji. Ni kaj, jesen prihaja, Madam Limonina.
 
Pred vrati pušča strast poletnih večerov in prinaša željo po toplem objemu v vse bolj hladnih jutrih. Limonina v lovu za škrlatnimi barvami narave, v svojem très chic slogu, odvihra proti čudoviti oazi sredi Krasa. Se sprehaja po kraških poteh, opazuje mogočnost narave, igrivo tu in tam zavihti še svoj živorumeni klobuk, ki se odlično staplja tudi z barvami jeseni.
 
Zvesti spremljevalci – Limoni, Oranži in Meloni s kotički svojih oči opazujejo otožnost njenega koraka. Ona s svojo graciozno držo sicer skriva žalost, vendar je ne more povsem skriti. Silno hrepenenje vre iz vsakega njenega giba, ko se približa čudovitim belim lipicancem. Njihov mir jo navdahne in vrne v upanje, da nekoč prijezdi princ iz njene pravljice. Ji ponudi dlan in podari tisti del srca, ki utripa zanjo. 🍋🍊🍈 Kobilarna Lipica – Lipica Stud Farm Lipicanci